top of page

Montering

For at din robotplæneklipper virker optimalt, SKAL installationen foretages omhyggeligt.

For private haveejere:
Det er typisk et "gør det selv" projekt, hvilket er klart billigst og iøvrigt ikke voldsomt kompliceret, men det kræver at man læser vejledningen grundigt, og følger dens anbefalinger.
Hvis det alligevel driller lidt, har du mulighed for en snak med vores serviceafdeling, som vil rådgive og supportere dig.

 

Professionel montering

Her vil installationen typisk være en del af et projekt. En god forberedelse er halvdelen af opgaven. Ud fra tegninger af området som indsendes/ mailes til os – samt oversigt på google earth - udarbejder vi et forslag til installationen.
Herunder en anbefalet opsætning af maskinen med tider, sub areas, fast return, bounce on wire mv. Med den i hånden er du godt på vej.

  1. Installation – her kommer vores folk ud og installerer både kantledning og lader. Eneste ekstra udgift kan blive elektriker arbejde i forbindelse med tilslutning til lysnettet.

  2. Fuld dokumentation af installationen. Vi tester installationen og opsætning af maskine. Tager billeder/ video og kommer med yderligere anbefalinger således vi nemt kan hjælpe fremover i tilfælde af problemer.
     

Generelt skal du huske, at en robotplæneklipper er en vedligeholdelse maskine.

Det vil sige, at græsset skal være slået og området ryddet inden vi ankommer for at installere.

bottom of page