top of page

Mågesikring med Ambrogio

Måger er i stigende grad en plage rundt om i bymiljøet. Problemet er størst, hvor der er gode steder for mågerne at opholde sig. Det vil sige flade tage og andre højtliggende områder. Har kan de rigtigt holde ”fest” med meget larm og svineri til følge.Der findes en række muligheder for at forstyrre eller fjerne mågerne, men fælles for de fleste er at effekten er midlertidig og handlingen skal gentages.

Forsøg med at bruge robotplæneklippere på flade tage er faldet godt ud da de kører i tilfældige mønstre og på forskellige tider. Mågerne vil derfor blive utrygge og forlade området. Nye måger vil så heller ikke slå sig ned. Effekten kan øges ved at montere forskellige typer skræmme indretninger på robotten. F. eks rovfugle, glimtende holografi strimler eller lign. En ulvemodel er et sjovt indslag, men effekten er faktisk begrænset i forhold til en rovfugl eller strimler.


Problemet med at køre på flade tage er de signal forstyrrelser som de bærende stålkonstruktioner i disse typer tage skaber. Ambrogio er testet og fundet i stand til at køre hvor flere af vores konkurrenter må opgive.

Kontakt Chris på tlf: 4033 7944 eller mail: cb@cavato.dk for et uforpligtende besøg.

Comentários


bottom of page